Evenementen & Nieuws

Evenementen

Geplande activiteiten voor seizoen 2023-2024:

  • December 2024: Sinterklaas brengt lekkers!
  • 28/01/2024: Take-away ontbijtfestijn
  • 02/03/2024: Turnshow ‘Dromen komen uit….’
  • Zomerstage voor de keurploeg: 19/08/2024 t/m 23/08/2024 telkens van 9u tot 13u

Terugblik

Nieuws

Kijk-en-doe-mee week 13 mei 2024 tot 18 mei 2024

Deze week stelden we onze deuren opnieuw open voor alle mama’s, papa’s, zussen, broers, oma’ en opa’s,… die graag eens wilden weten wat onze gymnasten nu precies doen tijdens hun lessen. Het was weer een groot succes en we waren onder de indruk van de turnskills van velen onder hen!!

Turnshow 2 maart 2024

Op zaterdag 2 maart 2024 organiseren we opnieuw onze jaarlijkse turnshow! Dit jaar vormt het thema ‘Dromen komen uit!’ We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen. De tickets waren dit jaar razendsnel uitverkocht. Ouders die nog geen tickets hebben, kunnen een mail sturen naar turnkringrapenknap@gmail.com om een oplossing te zoeken.

Take-away ontbijt 2024

Op zondag 28 januari hebben we ons jaarlijks take-away ontbijt georganiseerd! Het was opnieuw een groot succes. Dankjewel aan iedereen voor de steun!

Opleidingen trainersteam 2023-2024

De afgelopen maanden heeft ons team heel wat opleiding gevolgd. Maar liefst vijf trainsters hebben zich verder bekwaamd in een jurycursus. Onze jonge trainsters hebben de start gemaakt aan hun initiatoropleiding waar ze allemaal met glans geslaagd zijn! Daarnaast wordt er ook nog deelgenomen aan de nationale trainersopleiding in Puurs. Ook het bestuur volgt opleidingen rond alle nieuwe ontwikkelingen in het veld! Kortom: We dragen als club kwaliteit hoog in het vaandel en van daaruit wordt er voortdurend fors geïnvesteerd om kwaliteitsvolle lessen te kunnen blijven geven aan al onze gymnasten! Grote dankjewel aan al onze gemotiveerde en geëngageerde trainsters en medewerkers!

Iedereen Beroemd 17 november 2023

Op woensdag 15/11 streek de ploeg van Iedereen beroemd neer bij Rap en Knap voor een korte reportage voor de rubriek ‘positief nieuws’. Het eindresultaat was te bewonderen in de uitzending van Iedereen Beroemd op vrijdag 17/11!

Einde Turnseizoen 2022-2023

Ons turnseizoen eindigt op zaterdag 24/06/2023. We starten opnieuw op maandag 4/9/2023!

Turnshow 04/03: Rap en Knap @ the movies

Op zaterdag 4/3 organiseren we onze turnshow ‘Rap en Knap @ the movies’. De ticketverkoop liep tot 25/2. Beide shows zijn volledig uitverkocht! Wij kijken er alvast naar uit en zien jullie graag allemaal dan!

Take-away ontbijt

Op zondag 22/01/2023 organiseren we weer ons jaarlijks take-away ontbijt! Bestellen kan eenvoudig via shop.turnkringrapenknap.be Hopelijk tot dan!

Maillotverkoop

In de week van 10 oktober 2022 zal er een maillotverkoop worden georganiseerd tijdens de leswissels op: maandag om 18u30, dinsdag om 18u, woensdag om 16u. Voor de keurgroepen wordt een apart verkoopmoment voorzien. De kleuters moeten nog geen maillot aankopen. De maillots kunnen op dit moment gepast worden en aangekocht (cash geld of bancontact). De prijs voor een maillot bedraagt 35 euro. Tot dan!

Filmpje demodag 12/03/2022!

Voor wie het turnen niet kan missen en tijdens de koude dagen graag een filmpje kijkt, voor wie onze geweldige demoshow heeft moeten missen, voor wie nieuwsgierig is naar de andere groepen,… is er nu ons filmpje van de demodag op 12/03/2022!

Door technische problemen hebben we niet alle groepen helemaal scherp kunnen filmen maar hopelijk kan dat de pret niet drukken. Wij zijn alvast heel trots op iedereen die heeft meegedaan en genieten graag met jullie mee na!!

Wedstrijdweekend maart 2022

Wat een topweekend heeft onze turnkring weer gehad!! Vrijdag 25/3 werd trainster Irma gelauwerd voor haar blijvende inzet voor onze vereniging op de Sporthuldiging vanuit de gemeente. Dankjewel trainster Irma voor je inzet en enthousiasme! Zaterdag 26/3 nam onze airtrackploeg deel aan de airtrackwedstrijd in Stabroek en brachten ze verschillende medailles mee naar Westmalle. Knap gedaan meisjes! En er werd nog meer edelmetaal bij elkaar geturnd dit weekend. Onze keurploeg nam deel aan de wedstrijd toestelturnen en kwam beladen met medailles weer naar huis! Dikke proficiat!!

Turnshow 2022!

Hoera!! Binnenkort staat onze turnshow op het programma! EIN-DE-LIJK kunnen we elkaar nog eens ontmoeten en kunnen al onze gymnasten tonen wat ze de afgelopen periode geleerd hebben! Omdat we nog rekening moeten houden met heel wat restricties en  beperkingen doen we het dit jaar wel een beetje anders.

Op zaterdag 12 maart 2022 organiseren we onze splinternieuwe demodag! Alle informatie kan je vinden in onderstaande informatiebrief:

Nieuw materiaal

Ons nieuwe materiaal werd geleverd! We kregen een nieuwe balk, een nieuwe springplank en een multimatje. Reken maar dat we nu nog een tikkeltje liever op de balk staan!!

Ontbijtfestijn 23/01/2022

Helaas hebben we geen toelating om ons take-away ontbijt te organiseren op de geplande datum. Maar van uitstel komt zeker geen afstel! We plannen een nieuw moment later dit seizoen en houden jullie op de hoogte!

Internationale dag van de vrijwilliger: 5/12/2021

We danken al onze vrijwilligers voor hun inzet voor onze turnkring! Zonder hen zou het onmogelijk zijn om al onze leden te laten sporten. Een welgemeende dankjewel dus!!

Sint 2021

Ook dit jaar mocht de Sint niet ontbreken!! Onze Rap en knappers zijn het afgelopen jaar echter wel heel flink geweest! Want niet alleen kregen al onze leden wat lekkers, de Sint bracht ook nieuw materiaal (waarover binnenkort meer nieuws) en onze spliksplinternieuwe website werd gelanceerd. Dankjewel liefste Sint en Piet!

Geschenk ter ere van ons 50-jarig bestaan

Alle leden kregen in oktober een drinkbus ter ere van ons jubileum. Geniet ervan! Wie er nog geen gekregen heeft, geen nood! De trainsters zorgen ervoor dat ieder lid zijn of haar exemplaar nog ontvangt!

Maillotverkoop oktober 2021

We zijn ons seizoen goed gestart en eindelijk mag iedereen ook weer gewoon komen! En we hebben het seizoen goed ingezet! Zoals iedereen ondertussen wel weet, bestaan we dit seizoen 50 jaar en dat vraagt om een nieuwe cluboutfit. Op zaterdag 16/10 hielden we onze eerste verkoop van onze nieuwe recrea maillots. Wat hebben we veel glunderende gezichtjes gezien en wat zag iedereen er knap uit!! Voor wie er niet kon bij zijn, wordt er nog een tweede verkoop moment voorzien in de week van 26/10!

Stage keurploegen augustus 2021

Ook dit jaar hebben onze keurploegen het jaar weer ingezet met ene fantastische stage! Vanaf 2/9/2021 vliegen we er met z’n allen opnieuw in!

Opstart Damesturnen

Eindelijk, na bijna een heel seizoen gedwongen stopzetten van onze lessen damesturnen zijn we er begin mei opnieuw ingevlogen. En of onze dames enthousiast waren! In twee groepen wordt er opnieuw geturnd op maandagavond, outdoor en veilig maar vooral met heel veel zin!!

Ontbijt take-away op 9/5

Omdat we door de corona-epidemie geen ontbijtfestijn konden organiseren, deden we het dit jaar ene beetje anders en organiseerden we ons ontbijtfestijn via take-away! Het was een groot succes waarvoor dank! Lekker genieten en ondertussen gaven jullie de turnkring een financieel steuntje in de rug!

Wedstrijdoefeningen keurploegen

Onze keurploegen nemen onder normale omstandigheden jaarlijks deel aan een aantal wedstrijden die georganiseerd worden door de Gymnastiekfederatie. Helaas konden ook deze het afgelopen seizoen niet doorgaan. Om hen toch de kans te geven te tonen waar ze zo hard voor gewerkt hebben, maakten we een compilatiefilmpje met al hun wedstrijdoefeningen. Dikke proficiat meisjes!

8/3/2021

Onze turnshow, waar we elk jaar zo naar uitkijken, zou normaal vandaag plaatsvinden. Corona stak daar helaas een stokje voor maar dat heeft ons niet belet om geen terugblik te maken op het voorbije jaar. Het filmpje is integraal te bekijken via deze link. Veel plezier ermee!

Opstart groepen + 13-jarigen

Op 27/2 konden ook onze +13-jarigen eindelijk opnieuw opstarten voor een outdoor aanbod! En dat we er , samen met hen, van genoten hebben. Hopelijk mogen we binnenkort ook terug ‘echt trainen’ in de zaal maar het is alvast fijn om iedereen weer te zien!

Bevraging nieuwe maillots

We hebben alle stemmen geteld en jullie hebben onze nieuwe recreamaillot gekozen! Benieuwd welke het geworden is? Neem dan zeker hier een kijkje!

Ontbijtfestijn 24/01

In deze gekke coronatijden hadden we ons ontbijtfestijn graag via take-away georganiseerd maar omdat de situatie op dit moment te onzeker is en we dus geen garantie hebben dat we het kunnen laten doorgaan, kiezen we ervoor om het nog even uit te stellen. Maar geen nood: van uitstel komt zeker geen afstel!! We plannen onze ontbijt take-away later dit seizoen! We houden jullie op de hoogte!

Kaderweekend 24-25 oktober 2020

Op zaterdag 24/10 en zondag 25/10 nam het voltallige bestuur en onze trainersploeg weer deel aan het kaderweekend vanuit de Gymnastiekfederatie. Vol ideeën en geïnspireerd gaan we hier weer mee aan de slag!

KIDDIES programma

Juf Evelyn volgde op zondag 20/09/2020 de opleiding van KIDDIES. Boordevol inspiratie beginnen we aan het niewe seizoen! Benieuwd naar wat Kiddies precies doet? Neem dan zeker hier even een kijkje!

Stage keurploeg augustus 2020

Onze keurploegen hebben van maandag 24/8 t/m woensdag 26/8 alvast hun conditie kunnen opbouwen tijdens hun startstage. Wat waren we blij om eindelijk opnieuw samen te kunnen turnen in onze sporthal!! We tellen af naar september om jullie allemaal terug te zien!!

Zomerschool

Op maandag 24/8/2020 konden de deelnemers aan de zomerschool in de namiddag genieten van een initiatie aritrack en reuzetrampoline.  Deze initiatie werd gegeven door onze trainers in samenwerking met de gemeente. De namiddag was een groot succes, dankjewel aan allen voor de fijne samenwerking!