Hoe kan ik mij inschrijven?

Inschrijven kan op twee manieren:

1.  U schrijft zich online in via onderstaande link en betaalt meteen online.

2. U download onderstaand inschrijvingsformulier en bezorgt dit volledig ingevuld (vergeet niet de groep(en) aan te duiden waarvoor u inschrijft!) en met gepast geld aan de trainer of trainster van uw kind.

Opgelet: Een inschrijving is pas volledig na betaling! De aansluiting bij de gymnastiekfederatie wordt door het bestuur in orde gebracht na betaling.

Inschrijven kan vanaf 12/8 online (met uitzondering van de airtrackgroepen en de keurgroepen gezien deze werken met selectie). U kan ook steeds inschrijven met cash geld en onderstaand inschrijvingsformulier via de trainer!

De airtrackgroepen en keurgroepen kunnen zich inschrijven via de trainers. De trainers doen de selectie en communiceren dit aan de leden. 

Hoe kan ik mij inschrijven?

Ik schrijf me online in!