Hoe kan ik mij inschrijven?

Inschrijven kan op twee manieren:

1.  U download onderstaand inschrijvingsformulier en bezorgt dit volledig ingevuld (vergeet niet de groep(en) aan te duiden waarvoor u inschrijft!) en met gepast geld aan de trainer of trainster van uw kind.

2. U schrijft zich online in via onderstaande link en betaalt meteen online. (voor seizoen 2021-2022 enkel mogelijk voor nieuwe leden)

Opgelet: Een inschrijving is pas volledig na betaling! De aansluiting bij de gymnastiekfederatie wordt door het bestuur in orde gebracht na betaling.

Inschrijven kan vanaf 26/8 online (met uitzondering van de airtrackgroepen en de keurgroepen gezien deze werken met selectie). U kan ook steeds inschrijven met cash geld en onderstaand inschrijvingsformulier via de trainer!

Voor leden die reeds een volledig seizoen ingeschreven waren in 2020-2021 worden aangepaste (corona-)kortingen gegeven. Zij schrijven zich in tijdens afzonderlijke inschrijvingsmomenten in september!

De airtrackgroepen en keurgroepen kunnen zich inschrijven via de trainers. De trainers doen de selectie en communiceren dit aan de leden. 

Hoe kan ik mij inschrijven?

Ik schrijf me online in!