Hoe kan ik mij inschrijven?

Inschrijven kan op twee manieren:

1.  U schrijft zich online in via onderstaande link en betaalt meteen online. Online inschrijvingen voor seizoen 2023-2024 zal beschikbaar zijn vanaf 14/08/2023!

2. U download onderstaand inschrijvingsformulier en bezorgt dit volledig ingevuld (vergeet niet de groep(en) aan te duiden waarvoor u inschrijft!) en met gepast geld aan de trainer of trainster van uw kind.

Opgelet: Een inschrijving is pas volledig na betaling! De aansluiting bij de gymnastiekfederatie wordt door het bestuur in orde gebracht na betaling.

Inschrijven voor het seizoen 2023-2024 kan vanaf 14/8 online (met uitzondering van de airtrackgroep voor gevorderden en de keurgroepen gezien deze werken met selectie). U kan ook steeds inschrijven met cash geld en onderstaand inschrijvingsformulier via de trainer al vragen we om maximaal online in te schrijven (op deze manier verloopt de inschrijving het vlotst en beschikken we meteen over alle nodige informatie)!

De airtrackgroepen en keurgroepen kunnen zich inschrijven via de trainers. De trainers doen de selectie en communiceren dit aan de leden. 

Hoe kan ik mij inschrijven?

Ik schrijf me online in!