Inschrijven

Inschrijven is verplicht en kan via een inschrijvingsformulier en met gepast geld via de trainster of trainer van uw kind of via online inschrijven vanaf 12/08/2022.

Opgelet, uw inschrijving is pas defintief na betaling! Voor 1 oktober van het lopend seizoen moet iedereen ingeschreven zijn. 

De lidgelden per groep zijn terug te vinden bij ‘uurrooster trainingen‘. De tarieven gelden voor een volledig seizoen dat loopt van september t.e.m. juni (een volledig schooljaar). Tijdens de schoolvakanties wordt er niet geturnd (m.u.v. de eerste zaterdag van elke vakantieperiode).

Indien u na de kerstvakantie of de paasvakantie instapt, worden er aangepaste tarieven gehanteerd. 

Indien u beschikt over een vrijetijdspas betaalt u een aangepast tarief (50 % van het totale inschrijvingsbedrag). We willen hiermee als vereniging tegemoet komen aan de duurzame ontwikkelingsdoelstelling van toegankelijke sport voor iedereen vanuit de Vlaamse Overheid.

Voor de start van het nieuwe seizoen wordt er steeds een voorinschrijving georganiseerd waarbij u een korting geniet. Wie inschrijft voor 19/09/2022 ontvangt een korting van 5 euro.

Iedereen is welkom om een proefles mee te komen proberen! Instappen in de recreatieve groepen kan doorheen het ganse seizoen.