Lidgeld

De lidgelden per groep zijn terug te vinden bij ‘uurrooster 2024-2025′. De tarieven gelden voor een volledig seizoen dat loopt van september tot en met juni (een volledig schooljaar). De verzekeringen en aansluiting bij de Gymnastiekfederatie zijn in dit bedrag inbegrepen. 

Voor de gewone recreagroepen, die 1 uur in de week trainen, betaalt u  90 euro. Voor de voorbereidende keur-  en de keurgroepen en de gevorderde airtrackgroep betaalt u, afhankelijk van het aantal uren training (1,5 uur tot 2 uur) een aangepast bedrag. 

Ook de dames krijgen 1 uur les in de week en betalen 120 euro lidgeld. 

Opgelet, indien u inschrijft voor eenzelfde lid voor meerdere groepen, krijgt u per bijkomende groep een korting van 30 euro. Bijvoorbeeld wanneer u uw kind inschrijft voor de recreatieve groep jongens (90 euro) en voor airtrack middelbaar (90 euro) krijgt u 30 euro korting en betaalt u voor een volledig seizoen in totaal 150 euro.

Belangrijk: Aan het begin van het seizoen wordt een voorinschrijving georganiseerd. Wanneer u zich inschrijft voor 15/9, ontvangt u per ingeschreven kind een extra korting van 5 euro. 

Indien u beschikt over een vrijetijdspas betaalt u een aangepast tarief (50 % van het totale inschrijvingsbedrag). We willen hiermee als vereniging tegemoet komen aan de duurzame ontwikkelingsdoelstelling van toegankelijke sport voor iedereen vanuit de Vlaamse Overheid.