Lidgeld

De lidgelden per groep zijn terug te vinden bij ‘uurrooster 2022-2023′. De tarieven gelden voor een volledig seizoen dat loopt van september tot en met juni (een volledig schooljaar). De verzekeringen zijn in dit bedrag inbegrepen. 

Voor de gewone recreagroepen, die 1 uur in de week trainen, betaalt u  80 euro. Voor de voorbereidende keur-  en de keurgroepen en de gevorderde airtrackgroep betaalt u, afhankelijk van het aantal uren training (1,5 uur tot 2uur) een aangepast bedrag. 

Ook de dames krijgen 1 uur les in de week en betalen 110 euro lidgeld. 

Opgelet, indien u inschrijft voor eenzelfde lid voor meerdere groepen, krijgt u per bijkomende groep een korting van 30 euro. Bijvoorbeeld wanneer u uw kind inschrijft voor de recreatieve groep juffers (80 euro) en voor airtrack middelbaar (80 euro) krijgt u 30 euro korting en betaalt u voor een volledig seizoen in totaal 130 euro.

Belangrijk: Aan het begin van het seizoen wordt een voorinschrijving georganiseerd. Wanneer u zich inschrijft voor 19/9, ontvangt u per ingeschreven kind een extra korting van 5 euro. 

Indien u beschikt over een vrijetijdspas betaalt u een aangepast tarief (50 % van het totale inschrijvingsbedrag). We willen hiermee als vereniging tegemoet komen aan de duurzame ontwikkelingsdoelstelling van toegankelijke sport voor iedereen vanuit de Vlaamse Overheid.